Hah, sjuk dag ♥


MUSIK TILL~
Okej, igår fredag...
Först var jag i skolan, men det äe bara skit så det tar vi bort från sagan.


Det var en gång 2 stycken Agnesar och Noror som stod och blåste bort när dom väntade på att åka in till stan. Men i sista sekunden kom en buss och räddade dom. De fnissade åt gråhåriga tanters blonda löshår hela den underbara resan.
När de var framme gick de omkring lite. Men Nororna var väldigt sötsugna så de köpte skumt godis. Gott tyckte Agnesarna att det var iallafall. 

*pauspauspaus*

Sedan satte de sig i Gallerian, då hittade sötsugna Nororna en muffins. Eller... Jomen vi säger så. Agnesarna hittade också en muffins, en blå. Men muffinsarna kladdade, så dom la ner dom i sina väskor... Glada och tjocka gick de vidare till Shock.

*pauspaus*

På Shock köpte Agnesarna armband, lösögonfransar och en ajlajner. Alla var glada. Nororna hade hunnit köpa en bikini innan också, juste... Det glömde jag, attans. De gick omkring lite till och passade på att bli trötta i benen. Tillslut köpte Agnesarna en tröja på rio som var en MASSA FIN! 

*PAUS*

De åkte hem tror jag. Fast stannade i Orminge och Agnesarna skulle köpa päroncider (Alkoholfri ofc) (BARNDRICKINTEALKOHOL) och hyra film. Allt på 10 minuter. Men allt blev fel. Så i sista sekunden SPRANG Agnesarna till en videobutik HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖGT upp. Genom pissluktande trappor. Agnesarna såg Avatar genom fönstret och damprusade fram till den. Sedan fick hon passa på att betala mammans försenade filmer... Agnesarna glömmer kortet och får reda på det just när bussen kommer... Yay. Agnesarna och Nororna får iaf skjuts av mamman.


Mahahahöööååååw :3


Har du något du vill säga till mejj? O.o

Kommentera?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras intä!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0